Εταιρεία

H displaystand.gr δημιουργήθηκε εδώ και 17 χρόνια, από την ανάγκη των συνεργατών μας, για συστήματα προβολής-stands υψηλής ποιότητας αλλά και προσιτά στο κόστος. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί πάντοτε την προτεραιότητά μας.

Η displaystand.gr αποτελεί βασικό κλάδο της Displaymedia, και ασχολείται εξειδικευμένα, με πτυσσόμενα συστήματα κατάλληλα, για εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, αλλά και για προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικές καμπάνιες και κάθε άλλου είδους προβολή.

Roll up, Αναλόγια, Εντυποθήκες, Αράχνες, Πλαίσια Εικονων, Προωθητικά & Εκθεσιακά Τραπέζια, Προωθητικά & Αυτοστήρικτα Banner, Φωτεινά Πλαίσια, Frameless, Σταντ εξωτερικού χώρου, Κυματιστά Μπάνερ, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες των προϊόντων που διαθέτουμε

Συνεχώς εμπλουτίζουμε τη γκάμα των συστημάτων προβολής και επεκτείνουμε το στοκ μας, για να μπορούμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και ετοιμοπαράδοτα σταντ.

Συνεχίζουμε και σήμερα, με στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα , υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση, για μια επωφελη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.